ikke den bedste men okay action

4.0
DOOM er helt klart bedre en nogen af de film som er baseret på et spil som feks Reesident evil!!! Den har dog ikke så mange af spillets referencer men i forhold til fx den skuffende RESIDENT EVIL blander filmen godt med spillet (ikke meget mere, men mere)haha.
SÅ klart står den til * ***stjerneer i mine øjne hvis en avis anmelder skulle anmelde den.

den er ikke beregnet til dem som går efter mange referencer efter spillet eller super godt plot eller super fans af DOOM spillene men fungerer mere som en normal sci fi action film. Det er blot en klassisk drengerøvs film beregnet til weekends hygge eller en tam søndag. Selvom at plottet ikke er det bedste fungerer forholdet imellem the rock og Karl urban og søster plottet som kører fint. Men der er nogen film som er bedre feks. Tomb raider. Men stadig formår filmen at give en spænding og gode fnisseri med de små humoristiske bemærkninger.

Musikken er dog lidt trættende til feks, når action er på fuld knald er det den trættende metal musik som vi flere gange har hørt. Men gyser musikken i mørket passer perfekt og hoved temaet med Karl Urban passer perfekt.

Mange af de andre skuespillere udvikler sig ikke særlig meget, men de er jo bare og er der for at pynte kagen. De passer til scenerne og venter kun på at blive dræbt som jo er det klassiske emne. Mest kendt fra PREDATOR 1 & 2.

Det er bare lidt skuffende at anmendelserne indtil videre har været skod, de siger at den er jernedød osv. De har forstand på de gode gamle PLØK alt HVAD DU SER film. Det som måske er lidt skuffende er skuespillet. Rock kan godt præstere godt skuespil i filmen, men hen af slutningen bliver det lidt kliche agtigt og trættende.
Doom