The film was spectaculear and wicked!

6.0
Klokken er 3:39 om natten, og er lige kommet hjem efter at have i Imperial og se Harry Potter and the Goblet of Fire.

Så snart man kommer ind på selve området kan man føle, at dét her bliver stort. Folk havde klædt sig ud, så de endten lignede en person fra filmene, eller at de sagtens kunne have levet i den verden, efter deres udseende at bedømme. Alle folk snakkede og man kunne mærke forventningerne boble som i en kedel, og det eneste de venter på er, at få lov til at give slip og boble over. Og der gik ikke lang tid, før det skete. Der blev åbnet ind til salen, og jeg kunne straks fornemme storheden i det hele.
Da alle så havde sat sig til rette, og lyset blev dæmpet og der blev helt stille . . . startede reklamerne. De sk**e reklamer varede i hele 15 min. Men folk morede sig under reklamerne og klappede når der kom en reklame som var god.

Så langt om længe startede filmen, og Warner Bros. logo tonede op, i den klassiske Harry Potter stil. Folk klappede på livet løs, men det varede kort, for nu var filmen igang.

Men nok om det, nu kommer det vigtigste jo... hvordan var filmen? - På en skala fra 1 - 10? lige omkring 17... det er tydeligt at man har gjort meget ud af filmen og man ser lige fra starten, at det nok skulle blive den bedste af dem alle... og det blev det også (efter min mening). Man var fanget af hele universet fra starten af, og efter blot 10 min. inde i filmen, fik man sit første grin. Og det holdt hele filmen igennem. Man fik grint på de rigtige tidspunkter og det holdt samtidig en koncentreret om filmen. De tre unge skuespillere, Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson, var fantastiske, og jeg er sikker på, hvis de holder fast i skuespillet, så er det dem, man ser i hver uge i ugebladende inden for nogle få år. De levede sig perfekt ind i rollen og man mærkede at de var engagerede. Og så var der special effects... ét ord: Spectacular. De var fantastiske og virkelige. De virkede naturlige, og jeg kunne ikke se den store forskel på "ægte" og "falsk".
Jeg mener, at alle som er interesseret i Harry Potter og kender de 3 første bøger, SKAL gå ind og se den. Mine damer og herrer, piger og drenge... I har her, en af verdens bedste film, nogensinde...


- Christian S. Jensen 18/11 - 2005
Harry Potter og Flammernes Pokal