Kom igen, Disney.

2.0
Der er tre ting der er gode ved Disney's første CGI-animationsfilm:

1. Zach Braff
2. Den "toon"-agtige stil & CGI'en generelt.
3. Zach Braff

Jeg er dybt, dybt skuffet over denne film, der forøvrigt har været meget længe undervejs. Instruktøren Mark Dindal, der ellers leverede den hysterisk morsomme og undervurderede "Emperor's New Groove", slår slet ikke igennem med hans form for humor. Filmen bærer præg af at have været igennem UTALLIGE story-meetings, og mangler helhed.

Det starter godt, men efter ca. 15 min går filmen ind i en nedadgående spiral, og den kommer aldrig tiilbage.
I stedet for at være original, hænger filmen til dovne clicheer om fader-søn forhold, slidte falde-på-halen gags og et par meget uheldige forsøg på referencer til andre film (a la Shrek) som King Kong, The Natural og Indiana Jones. Det falder efter min mening totalt til jorden.

"Fish-out-of-water" karakateren (der forøvrigt ikke kan tale), er en ret sjov kreation og de onde rumvæsner, der invaderer Chicken Little's by er ganske cool, men det er "too little, too late".

Hvis jeg var Disney ville jeg være meget venlige ved Pixar, når de snart skal forsøge at lave en ny distributionsaftale. Og jeg ville nedsable bestyrelsen for at nedlægge den klassiske 2D-animations afdeling. But that's just me...

Er dog bedre end Robots...måske. Var heller ikke særlig imponeret af den film...
Lille kylling