Foruroligende mystisk...

4.0
Usandsynligt velfotograferet gyser, der ligger tættere på Dark Water end Ju-On. Jeg er ikke sikker på hvem DP'en er men Christpoher Doyle...watch your back!

Filmen tackler nogen seriøse familieproblemer samtidg med at uhyggen breder sig.
Det skal siges at jeg havde meget store forventninger til filmen fordi den blev modtaget så godt i Asien - måske er det derfor jeg er lidt skuffet...eller også er jeg bare stadig mystificeret.

Filmen mangler et par gys (det skal siges at de scener, som er creepy, er særdeles effektive) og historien bliver mere og mere syret. Ikke fodi der sker ulogiske ting, men det bliver simpelthen umuligt at følge med i, fordi alle opfører sig så MEGA suspekt...og det har på sin vis en positiv effekt, men det er også anstrengende.
Er datteren bindegal og har ikke kommet sig over sin søster? Er Faderen stadig ligå så dårlig en far som han tydeligvis var i fortiden? Er moderen ond og manipulerende eller er hun bare neurotisk? Er hele huset så spækket med angst at alle mistænker alle?

Filmen spiller uhyre effektivt på konventionen om hvilket synspunkt en film fortælles fra, og de forførende billeder og farvepaletten gør filmen mystisk og, tja, "sexet". Familiens hus oser af stemning, og lydsiden er både foruroligende og smuk.

Jeg er ret sikker på at jeg må se filmen igen, for det er absolut ikke en lige-ud-ad-landevejen Asia-horror film - den er noget helt for sig selv. Derfor giver jeg (på nuværende tidspunkt) 4 stjerner - men en lille stemme inde i mit hoved siger at den fortjener mere. Måske efter gensynet...
Tale of Two Sisters