Den Syngende Racerkører X 3 og Ikke Engang En Trilogi

3.0
Syngende racerkører (Presley igen igen), med et stort hjerte for at hjælpe andre og med problemer med skattevæsenet, skal vinde løb, lægge piger ned og forelsker sig.

Typisk, hurtigt sammenflikket og useriøs Elvis-flick og musikalsk komedie, med en tynd historie af den slags vi har set mange gange før i andre Elvis-film. Har dog den sædvanlige form for sorgløs og naiv charme, og den her virker faktisk også underholdende oven i købet.

Elvis lirer den endnu engang blot af, på den dvaske og sløsede rutine. Samme år fejrede han dog heldigvis et legendarisk comeback med Tv-showet ”Elvis” på NBC, der nu også er kendt som ”The ’68 Comeback”, hvor han atter fik chancen for at vise verden hvem den ”rigtige” Elvis Presley var.

Tilbage til filmen, der indeholder en masse sange, de fleste ikke værd at fremhæve, men en enkelt eller to holder dog vand og virker okay.

Er det i øvrigt tredje gang Elvis spiller syngende racerkører i en letvægtskomedie. Ja folkene bag kan ikke ligefrem have stået i kø med de gode ideer.
Speedway