I Remember Everything

4.0
Denne film er, en af de slags film man helst vil undgå, men man som man alligevel af en eller anden mærkelig grund finder tiltrækkende, og da jeg så den med ret lave forventninger blev jeg behageligt overrasket. Hele filmen løber letpåklædte kvinder og machomænd rundt og skyder, kvaser, stikker eller sparker zombier og det kan være godt nok, hvis bare disse scener er veludført og det er de i højeste grad. Gode slagsmål, store skydere og alt det blod hjertet kan begære og mere til.

Milla Jovovich gentager sin rolle som Alice, og hun spiller ret manisk, men hvad gør det så længe hun gør op for det i sit udseende, det samme gælder Sienna Guiliorry som giver den som Jill Valentine som de fleste ville kende fra computerspillene. Den mandlige hovedrolle spilles af Oded Fehr som mange vil kunne huske fra The Mummy- filmene.

Make-up effekterne er også forbavsende gode og ubehagelige, , men det er ikke så tit man får dem at se da det hele bliver ødelagt af musikvideo- klipning.

Tom, larmende og underholdende er nok de tre ord der definerer Resident Evil 2 bedst... 4 stjerner for underholdningens skyld

Resident Evil: Apocalypse