Barfods Ballade (Og En Pinlig Griner)

1.0
Pilot (Presley) i flyvevåbnet bliver sendt til fødeegn nede i sydstaterne, for at overtale lokale hillbillies til at leje deres bjerg ud til raketbase. Men de lokale er ikke vilde med regeringen, eller ideen.

Musikalsk komedie der er så dårlig, at det er lige før den bliver god (og derfor er tæt på de to stjerner, men af de forkerte grunde).

Selvom det er en komedie, så opstår det meste af humoren ufrivilligt på grund af filmens hypotetiske kvaliteter.

Elvis spiller en dobbeltrolle som soldat og dennes fætter (langt ude), begge dele lige dårligt, men man forstår hvorfor med sådan en tynd handling og latterligt oplæg.

Sangene i filmen og dem er der en del af, er i bedste fald lige under gennemsnit med “Catching on fast” som den måske bedste, mens Elvis når et nyt lavpunkt i karrieren med sangen “Barefoot Ballad” som må være noget af det elendigste der er hørt, nogensinde!

Filmens titel hentyder til at den romantiske forbindelse mellem Elvis og en af bjergpigerne, der er hans kusine langt, langt ude.

Selv die-hard Elvis fans må stå af her og finde det pinligt at se deres idol på denne måde (særligt når der synges “Barefoot ballad”).
Kissin' Cousins