En helvedes (!) god film

5.0
Øjeblik! Jeg bliver nødt til at stoppe og trække vejret.

"Constantine" er klart endnu en milepæl i okkultismens filmhistorie. En helvedes (!) god præstation fra Keanu Reeves, Rachel Weisz, Tilda Swinton og resten af holdet. Francis Lawrence laver selvfølgelig begynderfejlene, men de er fuldt tilgivelige!

Forstår ærlig talt ikke kritikerne. Reeves' såkaldte "stive skuespil" er da noget af det der giver filmen et strejf af vores uforskammede John Constantine. Han er jo en bitter, storrygende dæmonjæger, ikke komiker!

Peter Stormare er bare den bedste man kunne have ønsket sig i rollem som Lucifer. Efter både barnet, den sexede kvinde og den åh, så tiltalende herre, synes jeg Lawrence har fået fat i den rigtige ende. Af alle præstationer er Stormares den bedste!

Alt i alt er "Constantine" måske ikke en film man skal binde for meget sammen med "Hellblazer" hvis man er fan af serien, men er man ikke fan er den, er det djævelsk god underholdning. Jeg giver filmen 5 stjerner; den manglende stjerne er for en til tider lidt forvirrende handling og de manglende "let's go kick some halfbreeds' ass".

Se denne film! Og negativ kritik ... Go to Hell!!!
Constantine