Tell A Little, Act A Little

1.0
Modefotograf (Presley) møder en særpræget kvinde (Carey), som er skyld i at han mister både job og lejlighed. Men snart har han atter et sted at bo og hele to jobs, som han må rende frem og tilbage imellem, og forelsket bliver han selvfølgelig også.

En frygteligt rodet affære, med en handling som slet ikke fortælles godt nok til at kunne kaldes en handling.

Presley er bare sig selv, (eller sit image) som vi så ofte har set det i de senere film han lavede, men skuespil er det ikke.

Filmen rummer ikke mange sange, men dog et par stykker, og en enkelt eller to af dem er faktisk ganske gedigne numre, som er værd at lytte til. Bedst er “A Little Less Conversation”, som mange år senere i en udgave remixet af en hollandsk Dj, skulle gå hen og blive nummer et over det meste af verden. Det skal dog nævnes, at den remixet udgave ikke er den her i filmen, men en bedre version Elvis indspillede til “NBC: Tv Special”, hvor den dog pudsigt nok slet ikke blev brugt. Også den lettere psykedeliske “Edge Of Reality” er værd at lytte til.

Desværre kan filmen ikke leve op til musikken, og er både kedelig og dybt uinteressant, med indfald som man kun kan ryste på hovedet af.
Live a Little, Love a Little