det er en ommer

2.0
Tjaee,, her er så filmversionen til de nørdede fans. Plottet er for tyndt og meget rodet. Skuespillerne er glatte og mangler kant, men er man til tidens trend af hurtige replikker og ikke særligt dybdegående dialog, så er dette SF filmen. Fede effekter alene udgør desværre ikke en god film.

Dog synes jeg det er positivt, at man har forsøgt at krydse cowboygenren og dets outlaw med Science Fiction.

Ligeledes positivt og lidt i stil med Ridley Scotts "Alien", at teknologien ser brugt ud og ikke altid virker. Det gør den i mine øjne mere autentisk, end hvis den havde været Star Trek agtig og hvor hvert teknisk problem lige løses af Scotty eller (indsæt selv navn på teknisk whiz-boy).

Ærgeligt og misvisende og måske et hint om, at marketingsfolkene godt vidste, at der skulle lidt lækkert læderklædt lir på forsiden for at sælge filmen til de mandlige 15-årige, er det, at vi ikke reelt ser noget til pisken i filmen.

Men, er man til Buffy the Vampire Slayer (og hvilken 15 årig med en nogenlunde velfungerende kønsdrift synes ikke det er fuldstændigt troværdigt, at en vampire-slayer, er blond, har bryster og kun er 1.60 høj, men til gengæld kan banke alle de slemme vampyrer herfra og tilbage til deres grav, uden sved på panden) og Angel (en serie om en mand med seriøse hudproblemer, sponsoreret af Clearasil), så vil denne film sikkert ikke være for stor en mundfuld at sluge.

Det er god underholdning, men ikke helt vellykket underholdning.
Serenity