Søndags Matiné For Børn

3.0
Jævnt remake af en af filmhistoriens største klassikere, der er en variant af skønheden og udyret.

Historien er i grove træk den samme, her er der blot ikke tale om et filmhold som i originalen, men derimod et olieselskab på jagt efter nye kilder.

Effekterne er ofte ganske imponerende og morsomme at se på (for sin tid). Men i bund og grund er det jo bare en mand i en abedragt, der render rundt i et miniature landskab, der her er tale om og det er altså ikke helt så fornøjeligt at se på, som O’Briens animation i den oprindelige film, og man savner også den parade af fortidsøgler der var med i originalen.

Derudover er den her version slet ikke så dårlig som rygtet påstår, den er flot filmet, dyr og indimellem imponerende at se på og så videre (men også et par steder lidt utilsigtet komisk måske).

Desværre ender den dårligt som noget man kan tillade sig at kalde blot jævnt vellykket. Det skyldes de idiotiske karakterer filmen er bygget op omkring, der trækker en del ned på det samlede indtryk.

Af den grund forekommer den så også en smule langtrukken, da man ikke fænges af personerne, nærmere irriteres hvis noget, og der altså er perioder hvor der ikke sker det store.

Filmen har ikke desto mindre sine gode og underholdende scener, og som søndags matiné kan den sikkert bruges.

Filmens klimaks foregår på toppen af World Trade Center.

Efterfølges af “King Kong Lives”.
King Kong