Guiden til - Hitchhiker's Guide to the Galaxy 8)

2.0
Jeg vil starte med at sige at filmens absurde britiske, monthy-python humor ikke rigtig falder i min smag. Skuespillerne virker til at være for passive, og deres karrakterer er dybt uoriginale. Den eneste karrakter der rigtig lykkes, viser nogle emotioner og endda til tider er underholdende, er ikke en gang en person, men derimod sidekicket - den menneskelige robot Marvin, der inkarneres af Alan Rickman's varme stemme.

Starten fungerer ellers fint, med delfiner osv. og der er visse andre sekvenser hvor de viser et par smukke landsskabsbilleder og den slags, men altså lige udover de få vellykkede passager, er der ikke meget lys at finde i denne filmatisering af Douglas Adams' succes roman.
Min pointe er egentlig den, at filmens opbygning og fortællerytme er alt for springende i tid og sted, og desuden gabende usammenhængende, det meste af tiden.

Jeg ser intet andet valg, end at blive nød til at give filmen, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, den ucharmerende bundkarrakter som den desværre har gjort sig fortjent til.

* Og dermed er de 2 af 7 mulige stjerner en fact ! *
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy