Bedre Bliver Det Simpelthen Ikke!

6.0
Premiereaften og aldrig har jeg nogensinde været mere spændt.. Der var ikke lagt op til sci-fi eller folk som flyver på koste.. Nej, et ægte dyr-kvinde kærlighedseventyr var der lagt op til.. Og Peter Jackson rammer bullseye flere gange gennem denne film!
Igennem tiderne har film haft MEGET svært ved at få mig revet med ind i handlingen så meget at jeg på et følelsesmæssigt plan har elsket skuespillerne(Kong og Ann).. Forholdet mellem kæmpe gorilla og kvinde har aldrig været bedre fortalt og vist på film..
Jeg var fuldstændigt suget ind i filmen fra start og jeg sad ikke og ville ha filmen til at hoppe frem i handlingen til Skull Island, da mine barndoms fantasier om at se levende dinosaurer skulle tilfredstilles i denne film..
Der er både plads til action, glæde, tårer og alle andre følelser i denne film..
Og jeg kan med min stolthed i behold sige at jeg græd 5 forskellige gange på forskellige tidspunkter i denne film..
Man bliver revet SÅ meget med ind i den og dem som har Potter som yndlingsfilm i år.. Pffff.. I har ikke set noget som helst endnu, hvis i ikke har set denne..

I vil snyde jer for den største filmoplevelse i 2005.. Skynd jer at få denne filmperle med inden året er omme! ;)

Siden der er SÅ mange fantastiske anmeldelser af denne smukke film allerede vil jeg ikke kommer nærmere ind på forskellige smukke aspekter af filmen.. Den skal ses for at kunne forstå hvor god den er..
King Kong