Alle de spor uden grund....

4.0
Jeg så traileren i tv og ringede og inviterede min søster med ind og se den. Jeg ser ikke så mange film i biffen, da jeg må indrømme at jeg er mest til teatergenren, men med gavekort i hånden aftalte vi at tage den tidlige søndag..hvilket ville sige halv tolv.

For det første havde vi biografen helt for os selv, hvilket må siges at være skuffende to dage efter pemieren.

Nå men filmen er en typisk feelgood amerikans stilet film med søde reese witherspoon i den ene rolle...Hun er faktisk en god skuespiller og filmen igennem leverer hun en udemærket præstation. Det samme kan siges om hendes medspiller som jeg ikke er helt 100% på at han hedder Mark Ruffalo.

Nå men vi møder Elisabeth(RW) som er en ung, ernergisk og engageret lægestuderende. Første scene, intro med navneopremsning mm. sidder hun i en smuk have på en stol.men bliver brat brakt tilbage til virkeligheden.Hun har været på vagt i næsten et døgn, og er mere eller mindre stresset, da hun kæmper med en kolega om stillingen som fast læge på hospitalet. På vej til middag hos sin søster som har arrangeret en blind date, kører hun dog galt..vi ser hendes bil køre direkte imod en stor og "farlig" lastbil.n lejlighed sammen med hans ejendomsmægler..og han er ikke tilfreds med mulighederne...især ikke sofaerne..Men ude på gaden mens han står og diskuterer med

Næste scene...David er en ung mand i 30'erne der er på jagt efter en lejlighed og står med mægleren er der en lap med en fremleje af en lejlighed overforgaden der på besynderligvis hele tiden lander på ham..til sidst samler han den op og det ender med at han overtager lejligheden.

Han flytter ind og man fornemmer hurtig at han ikke 100% er på toppen, han drikker en del dåseøl og hænger ud i lejligheden.

Han viser sig senere at være landskabsarkitekt og hans kone er død. Derfor han drikker og render rundt med sin psykolog.

Men pludselig en aften da han se i spejlet ser han lizzie og tror han er skør..hun tror han er brudt ind og ved fælles hjælp og en masse forviklinger og bissare episoder finder han ud af at forklare hende at hun er en ånd, hvilket hun først har nægtet.

Hun kan ligepludselig ikke huske hvem hun er og det næste stykke tid af filmen går på at finde ud af det, hvorfor hun sidder fast som ånd og hvorfor det kun er ham der kan se hende....

Resten vil jeg ikke beskrive for dem som har tænkt sig at se filmen... resten læser bare videre.

Ok...der lægges op til at man skal løse den store gåde..hvorfor sidder Lizzie fast...?

Det løser sig jo senere, nemlig at hun er i koma, men med bare lidt hjerne tankegang har man regnet det ud før handlingen i filmen har. Resten af tiden går på at få folk overbevist om at hun er en ånd og at de ikke må slukke for hendes respirator (meget ala GHOST). Der lægges hele tiden op til at man skal finde ud af hvorfor David kan se hende og det får man svar på, omend lidt halv svagt, nemlig at han var den date som hun skulle havde mødt men som aldrig mødte pga ulykken. Men andre mærkelige ting bliver aldrig opklaret...feks. kan hendes lille niece se hende men det bliver ikke forklaret. Nå men om end alting er lykkes det david at rede hende med et kys, (den version der ligger i koma) og hun kan ikke huske hvem han er før han dukker op i hendes lejlighed og har lavet en have der til hende...de lever lykkeligt til deres dages ende som man nu gør i amerikanske film....

Det er desuden ham der har lavet den have hun drømmer om i starten af filmen, og den besøger de på et tidspunkt.

Kan jeg så ikke lide filmen siden jeg er negativ? jo den er da sød og klart en go veninde hygge film, men den efterlader også folk med for mange spørgsmål uden svar og nogle hokus pokus løsninger....

lån den når den kommer på dvd og se den til tømmermænd eller en veninde aften...
Just Like Heaven