Team America, hvilken en skuffelse.

2.0
På den anden side, nok ikke mere end man kan retfærdiggøre at forvente af de to vanvittige filmskabere bag kulttegneserien Southpark, Matt Stone og Trey Parker.

Trædukke-filmen om specialenheden - HaHa - "Team America: World Police", er ligeud noget af det mest satiriske og groteske udstyrsstykke som jeg har set, i meget lang tid. Absolut intet skal tages alvorligt og intet ses som nogen form for realisme, det er ren underholdning, om man vil det, selvom mange virkelige personer portrætteres i filmen. Intet er helligt - som der er blevet skrevet - og filmen består egentlig mest af ekstremer der mødes og skaber urealistiske begivenheder.

Det er opskriften og tilsæt så nogle tynde pointer og svage budskaber der gerne vil være relevante, dog uden at være det, så er menúen serveret.

Hvis man leder efter let og meningsløs underholdning i form af sex, bandeord, ekstrem vold og en masse gadgets, er det her muligvis lige retten - forbeholdt de enkle og ikke de mange. Jeg vil personligt ikke give den min anbefaling, men den er vel værd at se, hvis man er meget filminteresseret som Jeg er det.

* 3 af 7 stjerner for opfindsomheden, minus for manglen af en god historie. *
Team America: World Police