Jævn action og science...

3.0
Som en af de mange, der med glæde og længsel i blikket, husker den super syrede serie fra MTV\'s barnddom, så har jeg med glæde set frem til filmen. Traileren gjorde mig dog bekymret, men filmen viste at SÅ bekymret burde jeg heller ikke være.

Charlize fungerer nogenlunde som Aeon, og er nogenlunde ligeså sexet, som hun bør være. Men hun virker ikke forskruet nok i bøtten... Filmens plot er egentlig ganske fint, men hvad der trækker filmen ned, er sådan set bare scenografien, som nogle steder giver den et lidt billigt look. Det er smadder ærgeligt, at den ikke kunne have set lidt dyrere ud, og der kunne være gjort lidt mere ud af det hele. Intentionerne har helt bestemt været tilstede.
Men som man siger; vejen til helvede er brolagt med gode intentioner...

Filmens billedeside er glimrende. Actionscenerne er momentvist velkoreograferede, og der er en del referencer til tegnefilmen, hvilket er skønt at se.

Men man skal vist være lidt fan, for at syntes at det er en genial film. Man kan jo håbe på, at den bliver en rimelig succes, så en opfølger der er bedre kommer i støbeskeen.
Aeon Flux