The Longest Yard, et let komedie-drama m. Chris Rock og Adam Sandler.

2.0
Adam Sandler spiller Paulie Crewe, en eks american football-stjerne, der nu er blevet til lidt af en ynkelig mand. Han drikker sig en ordentlig stivert på og kommer ved et 'uheld' til at smadre kærestens meget dyre slæde, en bentley, og et par politibiler bliver uheldigvis også mast i faldet.

Derefter smutter han direkte i spjældet, et sted i Texas, hvor han opbygger og selv spiller quaterback for et american football hold blandt de indsatte. Holdet er skabt til at spille mod og tvunget til at tabe stort til vagternes tophold. Det er også her han møder hustleren Caretaker, Chris Rock's karrakter, der bliver hans eneste ven.

Det er endnu en film der kan anbefales til tidsfordriv, dens simple handling gør den velegnet for de fleste og isærdeleshed de american football interesserede, - der er sikkert et par insider tricks at hente ;o) - til os andre giver den såmen bare et forvirrende indblik i spillet.

Jeg bliver nød til lige at rette mig selv efter at have set filmen igen, og tilføje at det er virkelig elendigt skuespil fra stort set alle kanter af, omend underholdende til tider. Jeg var alvorligt talt ved at få hovedpine af alle de over amerikaniserede helte fiduser, hele musiktemaet og alle de åbenlyse klichéer der virkeligt træder frem anden gang man ser filmen, med et par venner i mit tilfælde. Og jeg må derfor rette min ellers glade middel karrakter og trække minimum een stjerne fra resultatet (!).

* 3 af 7 stjerner til en film lige under middel, men alligevel ok. underholdning, bare som simpel komedie. *
The Longest Yard