For tørt fortalt

2.0
Efter at have læst diverse anmeldelser på sites internettet over, var jeg ikke et sekund i tvivl om at dette måtte være filmen, der absolut skulle ses hurtigst muligt.
Desværre har jeg nu lært at man absolut ikke skal stole på anmeldelser, og i hvertfald læse en smule om historien før man sætter sig i de røde bløde stole.
Jeg ærgede mig lang tid bagefter at spilde 1½ time på en tør, hurtigt overstået film, som virkelig kræver at man har sat sig 100% ind i temaet, før man begiver sig ind og ser den.
Dette havde jeg desværre ikke erfaret, og kæmpede en brav kamp for at forstå hvad der egentlig foregik hele tiden.
For mig var det mest spændende næsten, at de to på redaktionen var gift med hinanden, hvilket var åbenlyst forbudt.
Da jeg bagefter fik at vide hvad det hele egentlig gik ud på, blev jeg overrasket over hvor kryptisk og henlagt pointerne er.
Ganske vist taler personerne konstant, og giver publikum tonsvis at tænke over, men hvis man vil give så mange informationer nytter det ikke at slynge dem ud på en og samme tid, og at gøre det så tørt og kontant uden nogen spændingsopbygning, eller fortællemæssige stunts, der hjælper til med at indprente pointerne, bliver det hele underligt tomt, og føles som en forfærdelig læretime i et klasseværelse.
Ganske vist spiller de fremragende, men hvad hjælper gode skuespillere, når resten er fortalt på sådan en kryptisk måde? For mit vedkommende ikke en dyt.
Jeg anbefaler alle at læse grundigt om filmen hvis de overhovedet har tænkt sig at se den.
Og i fremtiden vil jeg absolut ikke vurdere film på anmeldelser.
Good night and good luck.
Good Night, and Good Luck.