Når Musikken Spiller

3.0
Jet Li sætter sine skuespillerevner på prøve, godt bakket op af Morgan Freeman og Bob Hoskins i dette actiondrama

Danny (Li) er en en mand tabt på gulvet, opfostret og optrænet af en gal forbryder Bart (Hoskins) til at være dennes bodyguard, Danny kender ingen anden verden end den Bart har vist ham, den verden hvor han lemlæster Barts skyldnere og den verden hvor han venligst lånes ud til nådesløse til-døden nærkampe. Danny er ganske harmløs indtil hans metal-halsbånd fjernes og han får ordren "Kill him" af Bart. Derefter springer Danny lydig overfor hans herre på den første mand eller mænd han ser. Efter et uheld samles han op af den blinde klaverspiller Sam (Freeman) der sammen med hans datter præsenterer ham for en ny verden: Varmens, kærlighedens og musikkens verden, det viser sig nemlig at Danny er utrolig glad for klaverer, et minde fra hans tildækkede barndom.

Jet Li afprøver sine skuespillerevner og for engangs skyld spiller han meed andet end mimik og kvikke one-liners, men desværre hører det ikke sammen med voldshistorien kørende ved siden af, det har sikkert virket som en god ide fra Luc Bessons side på papiret, men forsøget bliver en újævn affære hvor filmen prøver at sætte sig på to stole, men falder i hullet imellem.

Men præstationerne er upåklagelige, og kampsekvensene er foryggende flotte og brutale, og det er fin underholdning, men desværre mister man hurtigt interessen på grund af det svage manuskript, de to hoved plots glider ikke så fint ind i hinanden som filmfolkene sikkert ville have det.

Men jeg synes den fortjener tre stjerner for et hjerteligt forsøg på at lave en anderledes actionfilm
Danny the Dog