Tynd omgang pis, men alligevel...

2.0
Oliver stone har her lavet en film, som der efter manges mening, ikke faldt i Deres smag. Mig selv inklusiv!!

"alexander", fortæller historien om Alexanders liv, fra han var lille, til hans død. ´Filmen tager lang tid om at komme i gang, og når den så endelig gør det, er det på dårlig vis.

Jeg havde glædet mig meget til at se filmen, da det lignede en god solid krigsfilm, med pragtfulde effekter, men denne her omgang grød, leverer kun historie, og atter historie. kampene er hurtigt forbi, og denm eneste der facinerede mig, var kampen mellen ham og elefanten, som Oliver stone instruerede genialt.
Minuserne flyver efter min mening frem, og den er så mærkelig lavet. Det skulle være en krigsfilm, men der er ingen høj musik, overhovedet ingen spænding, eller gode scener. det er nærmest bare blevet til en biografi af Alexander den store, men hvis man kan lide det, så er den bestemt et par timer værd.

DET STØRSTE MINUS:
Filmen starter langsomt op, og man ser hvor han er barn. så ser man hvor han er ung, og et par år efter, ca. en timeinde i filmen, skal han føre sin første krig mod egypten. Der er han 21 år, og de vinder kampen. derefter ser man hvor han er 25-26 år, og har allerede har erobret 90% af hele den kendte verden. der er et spring i filmen på 5 år, som oliver stone bare hopper over, og det er SÅ dårligt, for det er nok det mest spændende i hele alexanders historie, altså hvordan han får erobret verden.

Det er jo trods alt en stor instruktør der har lavet den, så billedsiden, effekterne, skuespillet, det tekniske og slt det andwet er helt i top, men det hjælper jo ikke når resten af selve filemn er noget fucking lort.

Filemn får 2½ stjerne, da den trods alt ikke var umodbydelig kedelig.....
Alexander