ubrugelig debat

5.0
sjælendt har jeg oplevet så infantilt niveau i et debatforum. indlæggene er dårligt skrevet, holdninger er uunderbyggede og radikaliserede og argumenterne ikkeeksisterende. Det er uinteressant at høre at den og den mener at en film er dårlig eller god. Det er ikke debat, men sejl holdningstilkendegivelse. Det er meningsløst og ufrugtbart.
og scarface, du viser jo ikke at du har forstand på film ved at henvise til dine karrakterer på en filmskole. Du viser du har forstand på film ved at argumenterer sagligt for dine synspunkter. Hvorfor er godfather en så ringe film, at du kun tildeler den en stjerne?
Personligt medgiver jeg at godfahter i fortælleform og tema er en lidt gammeldagsfilm, men ellers tilslutter jeg mig jubelkoret. Det er en stor episk fortælling, et præcist tidsbillede, og fremragende spillet. Den behandler et mytologisk stof som forholdet mellem arv og miljø og hævn og tilgivelse. og den udstiller gennem michaels gradvise moralske forfald (bemærk hvordan hans lyse, mundtre, rene ansigt bliver mere og mere bittert, forkrampet og mørkt) de menneskelige konsekvenser, der er ved magten.

The Godfather