Overkill

2.0
Peter Jackson har bevist sig som instruktør, og behøver derfor ikke at lave lange episke berretninger hver gang han har noget på hjertet.
King Kong har mange kvaliteter, så som Jaksons vante kameraføring, banebrydende CG og tildels velcastede stjerner.
Derimod er den narrative struktur for sløset.
Come on, at strække en monster film ud over tre timer lige lovligt ambitiøst. Filmen illustrerer hvordan Jacksons i hans storhedsvanvid forvandler en lille perle til et gigantiske mosnster af en film, som er så pretentiøs og uden selvkritik at den får George Lucas til at ligne en god instruktør. Filmen er fyldt med alt muligt ligegyldigt info som ikke driver historien videre men som bare er fyld i de tre timer. Adskillige små biroller får alt for meget screentime og skal som regel lige komme med en eller anden quasi intellektuel morale.
Det skal dog siges at de fleste skuespiller gør et godt arbejde og Andy serkis og Weta har gjort et fantastik arb ejde med at få Kong til live.
Special effects er der nok af, måske lige rigeligt.
De fleste af actionsekvenserne overgår Alt hvad Michael Bay hidtil har lavet med hensyn til over the top actionsekevenser som fjerner alt interesse for de karakterer man trods alt bruger en helt del tid på at bygge op i filmen.
Selvfølgelig vil en hver som har den mindste interesse for special effects få jern på af de overdådige actionsekvenser.
De bliver dog efterhåndden så overdrevede og monotome at man begynder at kede sig, da man alligevel ved hvem der overlever i sidste ende.
Actionsekvenserne er af så overdrevede dimensioner at de at tager en hver form for realisme og suspense væk fra filmen og dens karakterer.
Desuden afslører disse kæmpe lange actionsekvenser til tider sløses compositing og dårlig lys sætning.
Så alt i alt endnu et svulstigt remake fra hollywood
King Kong