Cinderella Man, et lille stykke melodramatisk boksehistorie af hollywoods actionman, Ron Howard.

4.0
Russel Crowe spiller bokseren James J. Braddock og bliver akompagneret af Renée Zellweger, samt sidekicket Paul Giamatti - sidst set i komedie dramaet "Sideways" - der her spiller 'coachen' Joe Gould.

Jeg synes at filmen virker lidt uinspireret rent fortællemæssigt, til tider, selvom historien i sig selv er overbevisende, er det ikke nok til at jeg vil kalde filmen helt overordnet vellykket. Dertil er flere faktorer der skal afstemmes for at gøre en film interessant, intens, medrivende og seværdig, dermed ikke sagt at jeg finder den mislykket, det handler nemlig også om smag og behag.

Hvis man er til denne type af periodefilm, samt man finder tidsalderen hvori den udspiller sig interessant, husk da også at se det storslåede gangster-drama "The Road to Perdition", med Tom Hanks.

Jo længere filmen strakte sig, jo mere langtrukkent, feel-good americano og uudholdeligt patriotisk fornemmede jeg at det blev. Det er netop fordi at det bliver for kedeligt, uinspireret og forudsigeligt i længden at jeg vælger at give filmen en middelkarakter, overordnet set, bliver det til en ligelovligt sukkersød hollywood happy-ending, er min oplevelse.

* 4 af 7 stjerner tilfalder dermed, den velspillede, "Cinderella Man".
Cinderella Man