Et sygt spil...

5.0
Filmen starter i et lille rum, hvor to mennesker er lænket fast i hvert deres hjørne. En fotograf, Adam (Leigh Whannell) og en læge, Dr. Lawrence Gordon (Cary Elwes) Ingen af dem har nogen anelse, om hvorfor de er havnet der. Lidt efter lidt går det op for dem, at det er den syge morder Jigsaw's værk. Han er en seriemorder, som får uskyldige folk til at begå selvmord eller myrde hinanden...

Denne film er egentlig ikke en gyser. Den er i hvert fald mere klam end den er uhyggelig. Jeg synes virkelig det er helt ufattelig, hvordan man kan så ond som Jigsaw. Han får dem jo til enten at begå selvmord eller myrde den anden.
De små flashbacks som kommer igennem filmen er virkelig gode. Især dem hvor man ser hvordan andre er blevet dræbt pga. Jigsaw.

Historien er virkelig gennemtænkt. Jeg troede hele vejen igennem, at det var Zep Hindle (Michael Emerson) som var Jigsaw. Men det viste det sig jo, at det ikke var.
Skuespillet er også okay. Altså nogle steder kiksede det lidt, men alt i alt var det meget troværdigt.

Jeg har valgt at give denne film 5 stjerner, da det er en fantastisk film. Dog er det sådan en film, som er sjovest at se første gang. Der ved man hellere ikke hvem Jigsaw er, og alt det der kommer til at ske. Men i hvert fald kan jeg klart anbefale denne film til andre. Jeg er selv blevet så fanget af filmen, at jeg bare bliver nød til at se to'eren.

Saw