Bedste siden Schindlers Liste

6.0
Legenden Steven Spielberg må siges at kunne noget særligt med film, da han virkelig slår igennem med dette drama. Måske kan den forekomme lidt klichéfyldt, men ellers er man fanget lige fra filmens begyndelse til rulleteksterne indtræder.

Eric Bana må siges at være hans største præstation til dato og han fortjener virkelig en Oscar! Daniel Craig har jeg virkelig lukket øjnene op for, jeg troede virkelig ikke han kunne spille særlig godt skuespil. Men jeg tog fejl, han er faktisk ret god og er samtidig med til at give filmen lidt humor, men det er meget lidt, men nu kan vi så se frem til Casino Royale med ham. Geoffrey Rush har også gjort sig bemærket i mange film, og han virker også meget troværdig heri, som sender Avner på hans mission og som også er med til at gøre filmen lidt mere realistisk.

Filmens score er i sig selv meget velkomponeret og den passer perfekt til filmens stil og univers. Den er med til at vække tanker om hvad det næste der skal ske og det lyder simpelthen så godt.

Af hvad der kan nævnes af skuespilpræstationer, ideen af filmen og scoren står man nu med en af årets mest vellykede dramaer i nyere historie.
München