Another shitty day in Paradise.

4.0
Når det kommer til hjernedød underholdning når du har tømmermænd eller lignende, vil jeg påstå at den relativt banale "Into The Blue" ligger godt i svinget.

Plottet er ret formularisk om to smukke mennesker (Jessica Alba & Paul Walker), der, sammen med to ikke helt så smukke menensker, finder et fly fyldt med kokain i Bahamas' uimodståelige vande.
Da de samtidig er på sporet at et gammelt sunket piratskib, men ikke har penge til at bjærge det, kan Paul Walker's ven ikke holde sig fra at snuppe lidt kokain fra flyet for at score nogle hurtige penge...tingene går galt derfra

John Stockton, der også lavede Blue Crush, har et talent for virkelig lækre undervands billeder. Sammen med et godt soundtrack er det skønt at se på.
Ca. halvdelen af filmen foregår i azurblåt caribisk hav med skatte, narkohandlere og hajer. Jeg sagde til en jeg kender, at "I liked it, but I feel a bit embarrased that I did". "I know, but it takes you someplace else.", svarede han.

Og det er helt rigtigt...du kan bare læne dig tilbage og kigge på de rimelig underhldende sekvenser mens du får en dykkertur. Flere herinde vil sikkert mene jeg overvurderer den (de har sikkert ret), men den leverede altså præcist hvad jeg havde brug for at se (jeg elsker at dykke i troperne).

Udfordrende eller nyskabende? Absolut ikke, men det er heller i formålet med "Into the Blue".

Into the Blue