Lever ikke helt op til sin titel!

3.0
Be Cool er en af de slags komediefilm, man ikke gider bruge mere tid på end nødvendigt. Man får nøjagtigt det man forventer, og ikke en dråbe mere eller mindre. Det kan jeg sådan set også godt leve med, og Be Cool har sine sjove og herlige øjeblikke, men er i perioder også dødhamrende kedelig og uinteressant, og det trækker ned. Samlet set, ja så kan man godt lade sig underholde af filmen og få et par gode grin, men den hæver sig bare aldrig over gennemsnittet, hverken på den ene eller anden måde.

Travolta gør det ganske godt, han er cool i rollen som en af de få, og han kan bare det der med at være cool. Vince Vaughn er også sjov i rollen, og han bliver ved med at vælge komedie film, og det er lidt synd, da hans talent rækker til mere, og jeg håber, at han snart vælger nogle bedre og mere seriøse roller, for han er dygtig nok. The Rock var nok filmens sjoveste figurer.

Samlet set kan man ikke beskylde Be Cool for at være skuffende, den er hvad den er, og alt det den lagde op til, indfrier den…. sådan da, og så kan man bare læne sig tilbage i sofaen og nyde endnu en uforpligtende amerikansk film.


Be Cool