Rå Vold Med Kant...Og Hvad Så

1.0
Da hans kone myrdes af den kinesiske mafia, da hun har taget en lille pige til sig, som er datter at en mafia-boss (Yam), ser Archer (Damme) ikke anden udvej end at søge personlig hævn.

Hvad sker der lige med Van Damme? Kan det virkelig passe at han i små glimt faktisk prøver på at vise noget der minder om ægte skuespil og at den næsten lykkes?

Men hvad hjælper det, når filmen ikke kan stå mål med hans begrænsede evner og det siger vel en del, trods alt.

Historien om en mand der søger hævn er dårligt fortalt og langtrukken. Jeg fatter heller ikke hvorfor at man prøver at lave en artistisk og stilistisk actionfilm, med mange irriterende slowmotions og dumsmarte klip, når man har så indskrænket evner for at lave film i det hele taget. Ja det er måske prisværdigt, men man kunne vel kræve at instruktøren lærer at lave film i det hele taget først og en Van Damme film skal altså levere rå action og intet andet. Så havde man satset på det, uden at prøve på at gøre den til mere end den er, så have vi måske stået med en anstændig omgang ramasjang.

Historien holder ikke en meter og fremstår total ulogisk og irriterende uigennemtænkt, selv for genren, for hvorfor vælger mafiaen at dræbe så mange når de henter pigen. De blot kunne have taget hende og undgået problemer af nogen art. Det virker altså dumt at de på den måde sætter hele deres organisation over styr for ingenting.

På actionsiden leverer filmen heller ikke varen, der sker for lidt, også til hvad man må forvente af sådanne små B-film som den her. Kun den indimellem meget rå vold, giver filmen en kant, man kan så diskutere om det er den rigtige.
Wake of Death