B-film når det er værst!

1.0
Er der intelligent liv på Mars? Ikke efter at John Carpenter har invaderet planeten! En gruppe betjente skal hente den livsfarlige fange "Desolation" Williams i en lille udørk af en mineby på Mars. Da de ankommer, er stedet forladt, og der er maltrakterede lig over det hele. "Noget" er sluppet ud på Mars... "Noget", der IKKE er glad! Uha-da-da!
Filmen virker billig i enhver retning (godt hjulpet af Ice Cube’s fuldstændige mangel på talent). Den ser ud, som om den er filmet i en grusgrav med nogle papkulisser og et par modeller... og det er den også! Det mest utilgivelige er dog, at filmen lige så godt kunne være foregået i en storby - eller en jungle, for den sags skyld. Carpenter glemmer fuldstændigt, at han er på en fremmed planet. Og det dér med en anden atmosfære...? Det er glemt efter 10 minutter!

Jeg skal ikke udelukke, at filmen vil være fed til en aften med drengene og et par kasser øl. Så kan man sidde og råbe "smid tøjet!", når Henstridge viser sig, og grine af filmens ikke-eksisterende plot. Mere kan den ikke bruges til. På lydsiden finder vi selvfølgelig Carpenter’s velkendte musik - soundtrack for de tonedøve.
Ghosts of Mars