Hvorfor ikke træde ind i den VIRKELIGE verden....

1.0
Brokeback Mountain
(2005)



Anmeldere 83%

Brugere 83%



Fakta
Instruktion Ang Lee

Medvirkende Jake Gyllenhaal
Heath Ledger
Michelle Williams
Anne Hathaway

Genre Drama

Land USA

Biopremiere 25.12.2005


KIM OG TOTTE MENER :
USA lever stadig i en fobi verden, hvor vi i Europa er noget mere frigjorte. Derfor er det skuffende at se at så mange fra vores del af verden er skrunget med på denne film der kun lige tør at røre emnet med fingerspidserne. Kedeligt når man har skuespillere der kan gå linen ud, men ikke for lov til det. (Det ville jo forskrække USA fra vid og sans). Oplægget er jo fint nok, men derefter bliver alt glemt, og hvordan man kan kalde denne film for fantastisk og lignende forstår vi ikke. Tag dog for f..... skridtet og kom ind i den virkelige verden, i stedet for dette ligegyldige, kedelige stereo type juks. Denne film beskriver på ingen måde hvordan verden drejer rundt. Roser til denne film må komme fra hetroseksuelle mennesker, og det er fint nok. Vi andre venter stadig.....

Iht et svenskt gaymagasin roses filmen som et fremskridt for GAY-samfundet, vi mener at denne film er en overreklamered tingest, som på ikke nogen måde giver en fair billede af at komme ud og leve som bøsse / lesbisk.

Hur kan 2 timers film beskrive 25 år i 2 bøssers liv. En rar historie, men som en hyldning og for at skabe forståelse for gaysamfundet er denne film ren lort.
Tanken har sikkert været god, men med det færdige resultatet er det mere en skuffelse en en hyldest for at bedre forstå og accepter gaysamfundet.
Brokeback Mountain