Macho & Bullshit

1.0
Det er nok disse to ord der beskriver Doom filmen bedst: Macho og ufatteligt uholdbart bullshit.

Vi husker vel alle side på værelset med drengene med bumser i hele kraniet og spille doom. Den ubehagelige følelse af at lyset pludselig slukkes og så stod du foran en Hell Knight. Dejlig følelse, ikke sandt?

Doom filmen smadrer dog disse momenter og reducerer en fremragende spil-serie til en stinkende dårlig version af James Camerons fabelagtige Aliens.
Rollelisten er besat med svulmende muskelmænd som The Rock og Karl Urban og hvad skal man sige? De spiller på autopilot, men det er da heller ikke det man skal kigge efter, hvis den så bare havde opfyldt sit krav om at underholde, men den skuffer fælt...

Alle skudduellerne bliver trættende i længden og når endelig et velkendt monster træder ud fra skyggerne kan man ikke fryde sig over de fremragende animatronics, da filmen allerede har tabt det hele på gulvet for tilskueren. En film der burde have været blevet væk fra biograferne og røget direkte ud i diverse videoshops... Dette er det mest meningsløse blodbad jeg har set fra Hollywood til dato.



Doom