Pinhead og andre "Hellraiser" fans, hvad er det fede i denne film?

1.0
Jeg kan normalt godt lide at se en go' gyser film, fordi at jeg godt kan lide at blive overrasket, men det sker jo ikke en eneste gang i "Hellraiser".
Så hvad er det fede i denne film?
Det kan jo ikke være skuespillerne, de ikke dårlige men absolut heller ikke særligt gode, Doug Bradley er den eneste der skille sig ud han er ret "creepy" i rollen som Pinhead.

Er jeg den eneste der synes at filmen gentager sig selv nærmest konstant, efter jeg havde set denne film virkede det mest som om at jeg havde sat og set på den samme scene igen og igen i cirka 2 timer. første gang jeg så "scenen" var den go nok det kan accepteres tænkte jeg, anden gang var den lidt under middel, tiende gang havde jeg lyst til at smide mit tv ud af vinduet. seriøst det er sgu for kedligt at se den samme scene igen og igen og igen og igen og igen...


Filmen skal dog have ros for den ekstremt klamme stemning, men hvad hjælper det når resten af filmen er et stort gaaab. Jeg føler at jeg har spilt knap 2 timer på at se denne film som jeg mener er en alle tiders mest overvurderet film. Så vil jeg meget hellere se en "Nightmare on Elm Street" film de er meget mere underholdne.

Hvad er det fede i denne film?
Hellraiser