Sut-mer-ged

1.0
Så er Steven Seagal klar med endnu en skodfilm, men til forskel på hvilke andre uhyrligheder den hårdt arbejdende håndværker har disket op med, så ligger denne her sig helt nede i bunden.

Der var engang hvor Seagal kunne tiltrække folk som Tommy Lee Jones og Michael Caine til sine film, vent...glem Caine han stiller op til alt bare der er god catering og en fed check. Nå, men nu må Seagal altså nøjes med ex. voldsbøllen fra Wimbeldon, Vinnie Jones. Som så til gengæld også er det eneste genkendelige ansigt i lang tid i Seagal land.

Submerged er en film om..øhh faktisk er der frit valg på alle hylder, for manuskriptforfatteren (hvis der har været en?) ved heller ikke hvad lortet handler om. Et par stik ord kunne være: Uruguay og papubåd. Uruguay, sikkert fordi det er et land de færreste kender til (med mindre man er dansker, så ved vi, at de taber i fodbold nu og da). Ubåde, fordi de er rigtige seje, selv om de er lavet af pap.

Hvor det før i tiden faktisk var fysisk muligt, at hidse sig op over Seagal's total mangel på blot et minimum af talent, som kunne berettigede ham til at kalde sig skuespiller og der af den ene mere hjernelamme film efter den anden, så ender man faktisk her med, at få lidt ondt af manden.

Submerged er på alle tænekelig måder en så kikset filmproduktion, at man til sin dødsdag må undre sig over, at ingen råbte "STOP FOR SATAN!"

Filmens instruktør er den yderst talentfulde Anthony Hickox, som tidligere har beriget verden med mesterværker "Jill the Ripper" med en anden sprudlende knogle brækker i hovedrollen, nemlig vores svenske helt, Dolph Lundgren.

Filmens dialog er et kapitel for sig selv. Den ene ufrivillige komiske oneliner afløser den anden, og Mr. Seagal himself, mumler i sådan en grad, at det kan være en underholdene konkurrence i sig selv, at se filmen uden tekster og så gætte løs på hvad der ellers bliver sagt.

Brugen af visuelle stopklip og pinlige kampscener, må gøre denne katastrofe til top kandidat for direkte adgang til The Hall of Slime.

Nu kan verden så kun vente på Under Siege 3, hvor den altid smilende kok Jamie Oliver, undskyld Casey Ryback, har fået arbejde i Sunset Boulevard som afrydder, og her skal prøve at forhindre en gruppe ondsindet muslimske terrorister i, at skifte baconen ud med halal slagtet kalvekød. Vi holder vejret!
På dybt vand