:S

2.0
Ja må være ærlig og sige jeg ikke synes dette var en stor film, ja faktisk slet ikke tæt på en stor film... Og det er ærgerligt for med lidt mere tid og omhyggelighed kunne den sikkert være blevet det.

Havde ikke forventet det store del action, og det fik jeg så heller ikke, men det er for mig heller ikke det væsentlige problem med filmen. Handlingen vælter rundt ud over det hele, og hver gang der bliver taget fat på noget, skynder filmen sig bare lynhurtigt videre. et eksempel herpå er da John smith bliver gjort til slave i kolonien og "pocahontas" kommer til landsbyen, man tænker ja nu må der da opstå noget, men nej det ebber hurtigt ud i at bådene kommer tilbage og John Smith er væk...

Der er dog også lyse momenter i filmen, billedsiden er super, og indledningen på filmen er også fornem. Men for mig bliver filmen simpelthen for langtrukken. Også har den en dum afslutning,, meningen var formodentlig at det skulle have sat nogle tanker igang. Personligt tænkte jeg bare mest ,at jeg godt kunne tage en slize Pizza også er det altså bare ikke godt nok!

The New World