Bridget Jones: Edge of Reason.

3.0
Denne "Bridget Jones: Edge of Reason" er den anden film i serien om den kiksede hverdagsheltinde Bridget Jones, og en overraskende vellykket een af slagsen er det faktisk blevet til, efter min mening.

Selvom det er simpel underholdning, bestående næsten udelukkende af pinlige situationer der omhandler vores hovedperson, eller sukkersøde feel-good montager, og nok virker bedst egnet til let buttede teenagepiger der mangler lidt selvtillid, samt lettere hysteriske kvinder med hang til kvindedominans, og en sød film til et kærestepar, finder selv jeg da at det er tilgivelig og tilfredsstillende underholdning for den bedre part af tiden, dette selvom det alligevel til tider kan forekomme at være lige i overkanten med den ene soft-spot episode efter den anden, og visse klichéer kan simpelthen ikke undgåes - der mangler hen af vejen, dette værende i flere af de vigtige scener og sekvenser, mere flair og originalitet for at udbedre helhedsoplevelsen, men filmen formår desværre aldrig helt at løfte sig op på det mere intelligente og følelsesmæssige plan.

* Jeg syntes dog at filmen sætter en god standard for genren og kan f.eks. anbefales som let og ligetil lørdags underholdning, 3-4 af 7 mulige stjerner. *
Bridget Jones: På randen af fornuft