The Big White, mildt underholdende komediedrama.

3.0
Filmen er præget af den ene store skuespillers tilstedeværelse efter den anden, selvom der er visse tvivlsomme præstationer ind imellem. Ihverfald et ensemblecast der bl.a. tæller den humoristiske Robin Williams i den ledende hovedrolle (Paul Barnell), Holly Hunter som hans kone (Margaret Barnell) der lider af tourette-syndromet, Giovanni Ribbissi som den mistænkelige forsikringsagent (Ted) og kvinden i hans liv (Tiffany) spillet af Alison Lohman, samt Woody Harrelson som Paul Barnells skruppeløse halvbror (Raymond).

Også Tim Blake Nelson som en lille forbryder (Gary) der roder sig ud i en masse problemer da liget af en mand ham og hans partner (Jimbo) har likvideret, pludseligt forsvinder i den blå luft og derefter dukker op i den anden ende af byen, nærmere bestemt i Barnells hus, derpå finder de sig nødsaget til at flytte ind hos hr. og fru. Barnell indtil de har tilbageskaffet deres forsvundne mand og har situationen under behørig kontrol.

Sprudler ikke af originalitet, men har alligevel sine momenter af morsomme øjeblikke med underholdende forviklinger og misforståelser, samt gode idéer.

*Overall, 4 af 7 mulige stjerner. *
The Big White