Hylende Underholdende

4.0
Debutanten Neil Marshall brillierer med action-gyseren Dog Soldiers, en af de mest underholdende i lang tid.

En flok soldater er på øvelse i det skotske højland, hvor der efter sigende skulle have været et ungt par der døde nogen tid forinden, dette skræmmer dog ikke vores elitesoldater og de begiver sig længere og længere ind i højlandet. Snart står fuldmånen højt på himlen og ikke lang tid efter lyder et gennemtrængende ulvehyl... Nu skal der kæmpes!

Historien er uoriginal, men den energi, lyst og optimisme Neil Marshall uden tvivl har været i besiddelse af har i høj grad smittet af på filmen, og vi får det ene blodsprøjtende og herlige smagsløse scenarie efter det andet. Hunter-Becomes-The-Hunted film som denne kan meget vel virke trættende, men som sagt når man simpelthen ikke at kede sig.

Castet består af mere eller mindre ukendte engelske skuespillere: Sean Pertwee (Event Horizon, Soldier) og Kevin McKidd (Trainspotting) var dog disse to jeg kendte, og de spiller da ganske godt.

Men det der virkelig løfter filmen er de flotte varulve der består af animatronics og body suits og det virker altså en hel del bedre end falsk CGI, og man bliver ligefrem bange når de dukker op på skærmen.

En af de mest energiske actiongysere jeg har set i længere tid. 4 stjerner
Dog Soldiers