Ice Age 2: The Meltdown (org. version).

5.0
"Ice Age 2" handler om den uundgåelige ende på istiden og hvilke problemer det volder vores venner Sid, Diego, Manny og Scrat. For det er lidt af en katastrofe, eller rettere et vendepunkt for vores godmodige venner. Der introduceres også herligt mange nye sjove figurer og gode bekendtskaber i "The Meltdown", heriblandt Ellie, en mamut der fra barnsben er blevet overbevist om at hun i virkeligheden er en forvokset pungrotte, - det lyder usandsynligt, men ikke desto mindre sandt - og hendes to firbenede 'brødre' Eddie og Crash. =o)

Jeg syntes at filmen helt klart lever op til 1'eren, som dog er svær at overgå værende et ægte lille mesterværk, især hvad angår historien som formår at være både varm, følesesladet og utroligt morsom på samme tid, en virkelig komplet filmoplevelse, men 2'eren har også en fantastisk god lille historie og animationen sætter nye standarder som værende helt perfekt og fejlfri, samt ufatteligt opfindsom med sine figurer og landskaber. Stor applaus, Blue Sky's animations viser vejen og vil i fremtiden blive regnet for at være een af de helt store og tunge drenge inden for animationsgenren, ingen tvivl om det.

Alt i alt er det en fantastisk underholdende filmoplevelse at se "Ice Age 2", - jeg så den med min lille fætter på 9 år og kusine på 5 år tidligere i dag og det var forresten med dansk tale, så glæder mig allerede meget til at gense den med det originale lydspor - og jeg vil hermed på det varmeste anbefale den til alle der trænger til en tur i biografen og ja, ta' endelig familien med, for det er en rigtig velegnet familiefilm. =o)

* Overall, synes jeg at den fortjener de 6 af 7 mulige stjerner. *
Ice Age 2: På tynd is (org. version)