Hvil din hjerne!

3.0
Steven Seagal har jeg egentlig afskrevet for længst pga. katastrofale actionfilm, som han åbenbart bliver ved med at spytte ud på markedet. Samtlige film han har spyttet ud de senere år har været katastrofale, måske på nær en enkel eller to titler, men heller ikke de var noget specielt, men dog bedre end det Seagal plejer at præstere, og her tænker jeg netop på Belly Of The Beast, som er en okay actionfilm uden de store bevægelser, men fungerer på sine præmisser næsten optimalt, takket være en høj underholdningsværdi. Plottet er selvfølgelig tyndt som en nål, men fortælles med en smule mere omtanke end normalt i denne type film, og frem for alt hænger den bedre sammen end samtlige Seagals senere film, og det var jeg faktisk positivt overrasket over, når man ser på, hvem der står bag og generelt folkene bag denne produktion og deres intentioner.

Steven Seagal, der kunne trænge til at smide et par kilo, kan stadig vælte en hel hær på egen hånd, så intet nyt under solen her, men som tidsfordriv fungerer Belly Of The Beast faktisk godt, og der er et par gode actionmomenter at hente, selvom nogle af dem føles lidt for sløve, men til at leve med, når man alligevel ikke forventer det helt store af en Seagal film.

Men en OK actionfilm, der kun kunne overraske, og det gjorde den, set i forhold til andre Seagals film, men den burde ikke kunne tilfredsstille de ægte actionfans på nogen måde, det her er blot det næstbedste der findes på markedet, og kan man acceptere det, ja så kan man godt læne sig tilbage i sofaen og lade hjernen hvile, mens filmen kører.

Belly of the Beast