I Liked You A Lot Better As A Bitch

3.0
Forhenværende CIA-agents (Seagal) datter kidnappes af terrorister, det skulle de aldrig have gjort.

Gamle og afdankede Seagal, der kunne se ud som han trænger til at tabe sig en 10 kg, har igennem snart mange år lavet en lang række mere eller mindre tvivlsomme actionfilm. Enkelte af dem har været ganske gode, mens flere af dem, særligt de sidste par år, har været af virkelig ringe kvalitet.

Den her hører ifølge mig, faktisk til en af de bedre, med gode kampscener og blot en anelse god spænding. Handlingen er egentlig simpel, desværre kan den forekomme en anelse rodet, men holder man sig for øje, at det i bund og grund handler om, at Seagal skal befri sin datter, så er der ingen grund til at hænge sig for meget i de små sidehistorier der dukker op. Ikke at de ikke er vigtige og en del af historien, men de er fortalt, så man bagefter ikke helt ved hvad der nu var hvad og hvorfor (medmindre jeg ikke har fulgt ordentligt med).

Instruktør Ching har en lang række ukendte Hong Kong actionfilm bag sig. Hvad der har fået ham til at ville arbejde med Seagal må guderne vide, rollen kunne med succes have været spillet af en anden, men måske han gerne ville have et navn der var kendt i vestlige actionkredse, og det var hvad han kunne få.

Men er man til en lille hårdkogt omgang ramasjang, så er den et udmærkede bud, hvis man ikke går med de store forventninger og hvem gør det, hey det er en Seagal film.
Belly of the Beast