Boring Flowers

1.0
Med de fornemme professionelle anmeldelser denne film har fået, viser det sig desværre, at alle mine fordomme om filmanmeldere holder stik. Broken Flowers handler om: absolut intet. Hvis det ikke var en film, der var instrueret af en instruktør, som allerede har opnået filmelitens blå stempel, ville den formentlig være sablet ned.

Bill Murray på køretur: min tur på arbejde gennnem Københavns Myldretid er 10 gange mere spændende end dette pseudointellektuelle makværk.

Jeg forestiller mig hvordan anmelderne har stået ved buffeten efter anmelderpremieren og hver især har tænkt: "Hold kæft hvor var den kedelig, uden nerve og uden plot og uden budskab". Men ingen har turdet udtrykke dette af frygt for at blive sat uden for det fine selskab, så derfor: masser af roser. I den verden er en spade ikke en spade.

Bill Murray er ubeskrivelig kedelig at se på kørende bil i næsten 2 timer søgende efter den mulige mor til hans barn. Jeg bemærkede med stor underholdningsværdi, hvordan mine lidelsesfæller i biografen forsøgte at grine nervøst hver gang, de troede at der nu var noget der skulle være morsomt, for ligesom at skjule deres skam over at have betalt for at se denne dødssejler.

Det bedste bevis på min opfattelse af denne film leverer Jim Jarmusch selv, idet han fuldstændig umotiveret har indlagt en nøgenscene med en meget smuk ung kvinde..selv Jim har åbenbart følt, at dette dog var en jammerlighed, der trængte til at blive peppet op...

Som sagt: spild af penge og navnlig tid...brug hellere et par timer på at se en nymalet væg tørre....det er i det mindste gratis.

Bearman
Broken Flowers