Forfærdelig

2.0
Jeg må tilstå at jeg havde set godt frem til denne film, eftersom rimelig kritik på IMDB og Tarentinos navn på plakaten. Men føj jeg blev skuffet. Dette var den en af de mest modbydelige, dårlige og amerikaniserede gysere jeg nogensinde har set.

Filmen starter med 2 Amerikanske og en Islandsk backpacker i Europa, her får vi ingen forhistorie om personerne, 2 af dem kender faktisk slet ikke den ene, derfor kommer vi aldrig ind under huden på figuren. Historien omhandler et hemmeligt selskab af rige forretningsmænd som ved mord, tortur,mishandling for opstillet en række psykologiske behov. De betaler lækre og storbarmede blondiner og brunetter til at forfører backpackers til deres hemmelig undergrundshuler hvor torturen sker.

Inden at de overhovedet kommer til torturens by, Rumænien må vi igennem meningsløs og plat handling i Amsterdam hvor fyrerne slår sig løs. Min ven og jeg snakkede om dette var den gyser vi havde læst om, da den på ingen måde lagde en uhyggelig stemning for dagen. Den prøvede desperat med knirkende dører og et stort skilt med påskriften "HOSTEL" på drengenes hostel. Alle midler var taget i brug før og gjort med meget mere umage end i dette makværk.

Handlingen var så dårlig at min ven og jeg måtte sidde og måbe over den manglende kvalitet. Den første time er en typisk amerikansk teenagefilm, men efter dette springer vi pludselig ud i meningsløs vold og splat for vammelhedens skyld. Denne film kan ikke anbefaldes til nogen! Stik Saw eller Seven i DVDen, hvis du vil se noget gys med lidt kvalitet.

Den får en enkelt stjerne fordi den er obligatorisk og en ekstra stjerne fordi de piger de har fundet til filmen da ikke er ulidelige at kigge på iforhold til skuespillet fra de 3 hovedrolleindehavene amatør skuespilleres forfærdelige angement.

Hostel