Non Ti Muovere (Don't Move/ Bliv Hvor Du Er), con Penélope Cruz (Italia), un film de Sergio Castelit

4.0
Som værende en stor beundrer og indtager af de mindre personlige og følelsesladede spanske italienske og franske dramaer kan jeg ikke andet end at være begejstret og værdsætte denne bevægende lille spansk/ italienske perle. ( Som det f.eks. også var tilfældet med dramaet "Mala Educacion", der for mit vedkommende bragte mange søde minder om det vidunderlige Spanien, som jeg oprigtigt savner. )

Det skal siges med det samme Penélope Cruz er ikke helt hvad hun har været, hun har under alle omstændigheder forandret sig, om ikke andet så til denne film, - det bliver forresten spændende hvad hun kan præstere i Almodóvars kommende film "Volver" - men hun er dog stadig istand til at gøre en bemærkelsesværdig figur af sig på lærredet og hun formår at være sympatisk med sin fremragende forståelse for, og egenskaber ud i, skuespillets medmenneskelige kunst. Også flot skuespil i hovedrollen af veteranen Sergio Castelitto, der jo også har instrueret.

En sofistikeret historie, men alligevel forholdsvis let og ligetil, foregår i flere forskellige perioder af vores hovedperson (Timoteo's) liv. Jeg synes at det fungere rigtig godt, men er alligevel set bedre. Filmen er velegnet de fleste.

* Overordnet set, vellykket, 5 af 7 mulige stjerner. *
Bliv hvor du er