Smæk For Skillingen, Men Bestemt Heller Ikke Mere

3.0
Chaufføren Frank (Statham) har taget et ekstraarbejde, mellem de mere prætentiøse, som kører for rig politikerfamilies dreng (Clary). Da han kidnappes, beslutter Frank sig for at gøre noget ved tingene og befri drengen.

Underholdende lille actionspektakel, hvor pengene tydeligt ikke altid har rakt til ideerne, men som burde opfylde ønskerne til hvad enhver fans af genren i det mindste må kunne forlange. Filmens påklistrede tema om enspænderen, der begynder at få et ønske om et borgerligt familieliv og som er hans incitament til at handle, gør ikke nogen forskel i forhold til underholdningsværdien, men er også blot katalysatoren til den tempofyldte, men noget tynde og utroværdige historie.

Statham agerer atter fint i den fysisk fordringsfulde, men ikke emotionelt krævende hovedrollen. Nogen stor skuespiller er han måske ikke, men han er tilpas rå og cool at se på til sådan en rolle her.

Kunne man lide den første ”Transporter”-film, så burde man ikke blive skuffet over toeren, selv om den måske ikke er helt så overrumplende fornøjelig.
Transporter 2