Konventionel teenagekomedie

1.0
Der er ikke meget nyt under solen i denne teenagekomedie, som benytter sig af en klassisk formel for både den sexfikserede komik og det moralske budskab. Med hensyn til den gennemgående humor lægges der ofte vægt på hovedpersonernes kiksethed og deres konstante fokusering på sex og nøgne piger. Dette bliver både trættende, og er et aldeles konventionelt træk ved genren, hvilket film som American Pie skildrer langt bedre.

Moralen i Who's Your Daddy er skåret ud i pap, og filmen er heldigvis bevidst om dette: Kate beskriver det direkte, inden de hun tilgiver Chris. Magt og penge fjerner fokus fra de ting i livet, der egentlig har betydning: venner, kærlighed og familie. Rigdom medfører bestemt ikke lykke, og onklen snyder Chris, hvilket er filmens måde at sige, at penge korrumperer selv familien. Det hele er meget udpenslet.

Skuespillet er både hysterisk og for det meste uden komisk timing, men der er visse sjove påfund undervejs. Dette kan immervæk ikke redde Who's Your Daddy fra at være en elendig film.
Who's Your Daddy?