Notorious

2.0
En skodfilm, der har en ung faldskærmsudsringers liv på samvittigheden. "Firestorm" er en aldeles skematisk affære om en "Smoke Jumper", der skal bekæmpe en stor skovbrand i USAs Midtverst.

Jeg kender AD'en på filmen, og den canadiske stunt co-ordinator nægtede at gennemføre stuntet hvor hoved personen kører ud over en afgrund på en motorcykel (med en bag på) og derefter aktivere sin faldskærm i et "hero-moment". Den valgte skrænt til optagelsen var for lav. Den amerikanske producer mente at det var noget forbandet canadisk pjat, så han hyrede - totalt off the books - en ung Base Jumper til at gøre det for ham.

Hvad du ikke ser på skærmen er at få sekunder efter der klippes væk fra udspringet ramte den unge fyr jorden og blev dræbt på stedet. Så vidt vides har den pågældende producer ikke sat sin fod på canadisk jord siden.
Trist nok fik Howie Long ikke ovenstående at vide før efter filmen kom i biograferne (siges det ihvertfald). og det er derfor han på Jay Leno i sin tid med et stort grin kommenterede klippet (de viste nævnte Base Jump) med: "Yeah...can you say Stunt Double?"

Ikke totalt uden underholdningsværdi da den momentvis har spædende scener i skovbranden, men efter jeg fik ovenstående at vide fra førstehåndskilde, ja så fremkalder filmen egentlig opkast for mig.