Tør hvor andre tier

4.0
Makkerparret Trey Parker og Matt Stone skrider atter til handling som vi kender dem, befriende grove i deres meninger og mest af alt i måden de gives til kende på.

Alt fra racediskrimination, censur og verdenspolitik får en tur med ørene i maskinen. Ingen eller intet skånes. "South Park" filmen er som undertitlen redegør større, længere og frem for alt ucensureret og man må sige, at her så sandelig tages brug af ytringsfriheden. Ingen mindre en Saddam Hussein har den tvivlsomme ære af at være satans nærmest kronisk liderlige homoseksuelle elsker, mens landet Canada påtager sig rollen som hovedsagelig syndebuk. Nej, i "South Park: Bigger, Longer And Uncut" er intet helligt.

Den canadiske tegnefilmsføljeton, "Terrence And Phillip", har uventet effekt på børnene i South Park og resten af USA. Deres ubehøvlede sprogforbrug og opførsel får for diverse af landets forældreorganisationer, politikere og krigsførere op af stolen i arrighed. Da al skyld skyldes på Canada (Bl.a. til tonerne af sangen "Blame Canada"), truer et voldsomt sammenstød. Men South Park-kuldet står stadig som en stædig klods om benet.

"Bigger, Longer And Uncut" er 1. klasses underholdning, med orientering der gavner humorens slagkraft. Det er verdenssituationen set gennem to satirikeres øjne og skæve syn, og vigtigst af alt er det ren, umanipuleret humor der tør hvor andre tier.
South Park: Større, længere, ucensureret