Action med en lille én til tænkeren!

3.0
Keanu Reeves har en svaghed for at vælge film, der ikke bare er lige ud af landevejen. Tænk f.eks. på Matrix og Djævelens Advokat, to fremragende eksempler på god action med én til tænkeren.
Heller ikke Constantine er lige ud af landevejen. Den foregår i et univers, hvor himmel og helvede, Satan og Gud, engle og dæmoner er barske realiteter. Desværre mener producenterne åbenbart, at der er mere action i Helvede og hvad der tilhører, så himlen kommer ikke rigtig på banen i denne film, og det bliver derved en kamp mellem Constantine og Helvede, med Satan som både mod- og medspiller.
Skuespillernes præstationer er blandede. Hverken Keanu Reeves eller Rachel Weisz formår at gøre deres karakterer til andet end stereotyper. Der er dog enkelte momenter som fungerer rigtig godt. Tilda Swintons præstation som den androgyne Gabriel er virkelig fantastisk.
Constantine er ikke på nogen måde teologisk korrekt (hvad kan man forvente af Hollywood?), men det er dog spændende at se en film, som viser et univers, der på nogle områder ligner kristnes virkelighed.
Constantine