Overset film!

6.0
Et Hus i Toscana er for mig en af årest store overraskelser på den positive måde - jeg så den nærmest ved et tilfælde.

Forfatteren Frances (Diane Lane) har lige været igennem en barsk sklismisse, da hendes veninder forærer hende en rundrejse i Toscana.Frances når dog ikke at være i Toscana mange dage før hun gør sig noget af et impulskøb - et gammelt hus. Noget meget atypisk for hendes person.
Filmen er bygget op omkring Frances gennemgribende renovering af det gamle hus og de relationer dette medfører...om hendes liv. Hun møder en en masse nye mennesker, genser gamle venner, og bliver klogere på livet.

Det er ikke en film hvor alt sker i et hæsblæsende tempo...faktisk tværtimod - det er en livsbekræftende film og livets små finurligheder, og om hvordan tilfældigheder, og de mennesker man møder på sin vej, nemt kan ændre alt. Om at følge sit hjerte, og de chancer man nogen gange skal tage, for at få det bedste ud af den tid man er her. En film om livet....serveret med det helt rigtige glimt i øjet

Se den! Den er god til en tøseaften, med lidt rødvin og levende lys...dog med den risiko in mind, at du nemt kunne blive fristet til at flytte til Toscana right away efter at have set den ;-)
Et hus i Toscana