Den værste film jeg har set

1.0
Det her er uden tvivl den dårligste film jeg har set. Udover at være komplet intetsigende, ualmindelig kedelig og alt andet end skræmmende er den også urealistisk... OGSÅ inden for sin egen genre.
Da jeg hørte om denne film, fik jeg fortalt hvor fed den var, og med indavlsvæsner som terroriserede vildfarende mennesker, forestillede jeg mig et meget lille samfund af disse, måske på størrelse med det vi bliver præsenteret med i The Village. Men nej, i stedet bliver man mødt af tre han-væsner, uden nogen indtroduktion (den eneste grund til man overhovedet ved, at de er indavl, er at man mens 'fortitlerne' kører, ser nogle opslag i bøger, hvor der står 'indbreeding' over det hele), som aldrig ville kunne være i stand til at overleve i virkeligheden, da der jo ingen hunner er.

Normalt tænker jeg ikke over disse ting (f.eks. var plottet i The Grudge heller ikke særlig imponerende, men filmen som helhed var i det mindste underholdende), men når en film ikke en gang er i stand til at holde fast på sit publikum, falder en's tanker hen på alle de andre ting, som filmen OGSÅ gør galt.

Det er ikke en gyserfilm, for den er ikke uhyggelig. Det er ikke engang en splatterfilm, for det er der alligevel ikke nok 'splat' til.
Det er simpelthen en lortefilm.
Wrong Turn